Voordelige én betrouwbare bedrijfswagen nodig? Zoek niet verder!

Bedrijfswagens zijn voor vele sectoren een échte must. Ze zijn er voor het vervoeren van materiaal en allerlei andere benodigdheden en brengen daarnaast ook de medewerker elke dag weer veilig op de plek van bestemming. Ben jij nog op zoek naar een bedrijfswagen waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen, maar die wel betrouwbaar is? Dan is deze blogpost perfect voor jou!

Tweedehands bedrijfswagens

Ben je op zoek naar een bedrijfswagen en heb je het geld klaarliggen om er gelijk eentje te kopen? Overweeg dan om een tweedehandswagen aan te schaffen bij een erkend verkoopbedrijf. Deze bedrijfswagens zijn nog in goede staat en worden allemaal eerst uitvoerig gecheckt alvorens ze verkocht worden.

Ford Transit Custom

Ben jij op zoek naar een busje waar al je spullen met gemak inpassen? Misschien is de Ford Transit Custom dan wel iets voor jou! Deze bedrijfswagen staat voor luxe, ruimte en veel comfort. Je hebt deze wagen in verschillende uitvoeren en in verschillende transmissies. Zoek daarom naar de bus die het beste aansluit bij je wensen. Ook kun je specifiek op kleur zoeken. Wanneer je daarnaast je bus graag naar wens laat aanpassen, is dit ook mogelijk bij het verkoopbedrijf, zo kunnen ze zorgen voor een trekhaak, sidebars en imperiaal. De bus valt onder de middelgrote categorie bedrijfswagens en is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes. De Ford Transit Custom is een zeer fijne bedrijfswagen en daarom rijden er in ons land best wat van rond. Ontdek zelf of dit ook de perfecte bedrijfswagen is voor jouw bedrijf.

Financial lease je bedrijfswagen

Ben je een startende ondernemer? Dan kan het een goede optie zijn om gebruik te maken van de optie financial leasen van je bedrijfswagen. Deze optie maakt het ook voor jou als beginnend ondernemer mogelijk om een mooie bedrijfswagen te kunnen rijden. Op deze manier hoef je niet direct een grote investering te doen en daarnaast heb je nog veel meer andere fiscale voordelen. Doordat je zelf de economisch eigenaar bent van je wagen, profiteer je van btw-teruggave, investeringsaftrek, renteaftrek en afschrijving op de balans. Een wagen leasen is daarnaast mogelijk zonder dat je als beginnend ondernemer je jaarcijfers hoeft te laten zien, zo is deze optie toegankelijk en daarnaast ook aantrekkelijk. Als laatste is boetevrij inlossen ook nog een optie. Bij het leasen van je bedrijfswagen is er veel mogelijk. Jij bepaalt in de meeste gevallen zelf je contract. Alles wordt door het verkoopbedrijf zo snel mogelijk afgehandeld en voordat je het weet, kun je met je nieuwe bedrijfswagen de weg op!