De Nederlandse kust

We vergeten het vaak. Maar op vakantie gaan in eigen land is zo slecht nog niet. We hebben met zijn allen Nederland goed ontdekt in Coronatijd en we zijn allemaal omver geblazen met wat ons eigen kikkerlandje eigenlijk te bieden heeft. Dus laten we wat vaker in Nederland op vakantie gaan. Al is het voor een weekendje. We hebben genoeg te bieden.

 

Er tussenuit in ons eigen land

Je kan er natuurlijk voor kiezen om naar een camping aan zee nederland te gaan. Daar kan je prima vertoeven en als het in Nederland goed weer is, kan het hier ook hartstikke zonnig en warm zijn. En daarom moeten we Nederland absoluut niet uitsluiten. En denk je altijd bij een camping aan het delen van sanitair. Dat hoeft niet. Je hebt namelijk ook camping prive sanitair. En anders zijn er ook altijd huisjes te huren. Maar laten we even op een rijtje zetten wat er in Nederland allemaal te doen is. Want wanneer we in eigen land blijven. Wil je natuurlijk wel weten wat er allemaal te doen is in het land. 

Kitebuggyen is de combinatie van Powerkiten en Blokarten. Deze activiteiten zijn los al gave activiteiten, maar gecombineerd levert dit een enorme kick op! Kitebuggyen lijkt net een extreme sport maar is toegankelijk voor iedereen. Onze professionele instructeurs geven u eerst een uitleg en vervolgens gaat u zelf de Kite Buggy besturen. Deze activiteit zal geheid uw adrenalineniveau verhogen en zorgen voor een enorme kick!

 

Wat je ook kan doen is Katapult war spelen. Tijdens het onderdeel “Katapult War on the Beach” is het de bedoeling om in zo’n kort mogelijk tijd van een stel houten palen, slingshot en touwen een mooie, degelijke en katapult in elkaar te zetten met je groep. Daarna breekt het moment van de waarheid aan: Welke katapult is in staat om een bal zo ver mogelijk te schieten en welk team vangt de meeste ballen?

 

Powerkiten met Nasawings & Matrassen, alweer zo’n spectaculair onderdeel! Starten met kleine kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2! Even zelf de lucht in? Kijk maar uit! Voor je het weet hang je in de lucht en maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog!

Met grote, krachtige kites op het strand met vrienden of collega’s! Hartstikke leuk voor jong en oud, want iedereen kan het leren. Wil je deze activiteit combineren met wat te eten en/of te drinken? Dan regelen wij de perfecte strandlocatie voor jullie! Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water! Dit is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind.

Beachtennis is de combinatie van beachvolleybal en tennis! Met dit spel wordt er met een speciaal Beach Tennis Racket gespeeld op een veld van 16 bij 8 meter. De tennisbal mag niet stuiten en de puntentelling gebeurt zoals bij het klassieke tennisspel, maar bij 40-40 moet er maar één punt meer gespeeld worden.