De 7 meest trendy overhemden voor mannen dit seizoen

Overhemden zijn een hoofdbestanddeel van de garderobe voor mannen, en elk seizoen komen er weer nieuwe trends bij. Dit jaar zijn er 10 overhemdentrends die bijzonder populair zijn. Hieronder onderzoeken we wat deze overhemden zo trendy maakt en geven we enkele stylingtips.

1. Oversized overhemden

Een van de populairste trends van dit seizoen zijn oversized overhemden. Deze look bereik je door een overhemd te dragen dat een paar maten te groot is. Het oversized silhouet is flatterend en comfortabel, waardoor het een geweldige optie is voor casual dagen. U kunt een oversized overhemd stylen met een skinny jeans of legging en sneakers. U kunt het overhemd ook in de taille knopen voor een meer samengestelde look.

2. Bloemenprints overhemden

Bloemenprints zijn groot dit seizoen, en ze zien er geweldig uit op overhemden. Deze trend is perfect voor de lente en de zomer en kan op verschillende manieren worden gestyled. Om de look casual te houden, combineer je een gebloemd overhemd met een spijkerbroek of jeans. Je kunt het ook aankleden door het te combineren met een rok of zwarte broek.

3. Gestreepte overhemden

Gestreepte overhemden zijn altijd in stijl, maar dit seizoen zijn ze extra trendy. Er zijn veel manieren om deze trend te dragen, maar een van de populairste is om een gestreept overhemd te combineren met een effen broek. Deze look kan, afhankelijk van de gelegenheid, op- of afgekleed worden. Voor een meer casual look combineer je het overhemd met een denim short of jeans. Gestreepte overhemden van Olymp zijn helemaal in nu!

4. Geruite overhemden

Plaid is een andere populaire print dit seizoen, en het ziet er geweldig uit op shirts. Plaid shirts kunnen worden gedragen in een aantal manieren, maar een van de meest populaire is om ze te combineren met denim. Deze look is perfect voor casual dagen, en het kan gelegenheid.

5. Solid-Colored overhemden

Solid-kleurige overhemden zijn altijd een goede optie, en ze zijn bijzonder trendy dit seizoen. Het beste deel over deze trend is dat het kan worden gestyled in een aantal manieren. Voor een casual look combineert u een effen overhemd met een jeans of korte broek. Voor een meer geklede look combineer je het overhemd met een broek of rok. Solid-Colored overhemden van Olymp zijn helemaal in nu!

6. Button-down overhemden

Button-down shirts zijn altijd in de mode, maar dit seizoen zijn ze extra trendy. Deze trend kan op verschillende manieren worden gedragen, maar een van de populairste is het combineren van een button-down overhemd met een spijkerbroek. Deze look is perfect voor casual dagen, en het kan worden gekleed omhoog of omlaag, afhankelijk van de gelegenheid.

7. Grafische overhemden

Grafische t-shirts zijn altijd populair, maar dit seizoen zijn ze extra trendy. Deze trend is perfect voor casual dagen en kan op verschillende manieren worden gestyled.