IGN vastgoed ervaringen: het nut van investeren in grond

Wie vermogen heeft zet dat al jaren niet meer op een spaarrekening. ‘Investeren’ is het toverwoord. Maar waarin? En hoe begin je? IGN vastgoed ervaringen laten zien dat het investeren in grond dé manier is om je spaargeld te laten groeien, veilig en transparant. En dat is  weggelegd voor iedereen met vermogen, ook als je geen ervaring hebt met IGN vastgoed, in investeren of met beleggen.

Over IGN vastgoed: adviseur met ervaring

IGN vastgoed begeleidt klanten bij het investeren in projectontwikkeling en grond. Het bedrijf maakt het mogelijk voor iedere consument in grond te investeren en bij IGN vastgoed ervaringen op te doen met beleggen en investeren. In grond investeren is bijzonder aantrekkelijk, aangezien er op termijn veel bouwgrond nodig is voor de bouw van nieuwe woningen. Het is simpel: je koopt grond die in de toekomst aantrekkelijk is voor gemeenten of projectontwikkelaars. Als zij interesse hebben in jouw kavel, verkoop je je grond. Dat doe je vervolgens met flinke winst.

IGN vastgoed helpt je ervaring op te doen en de kans op winst zo groot mogelijk te maken. Hoe? Bij IGN vastgoed hebben ze veel ervaring met het investeren in grond. De adviseurs van IGN vastgoed weten precies welke kansen er zijn en helpen jou om die ten volle te benutten.

Waarom is investeren in grond nu aantrekkelijk?

De populariteit van het investeren in grond is tweeledig. Aan de ene kant is er grote behoefte aan bouwkavels voor nieuwe woningen. Het woningtekort is de afgelopen decennia flink opgelopen, en dat doet het nog steeds. Het beoogd aantal te bouwen woningen wordt jaarlijks nog steeds niet gehaald. Daarnaast levert een investering in grond en de verkoop ervan, op den duur veel meer op dan je met vermogen kunt sparen. Ook de aanpak van IGN vastgoed draagt bij aan succes. IGN vastgoed houdt de markt goed in de gaten en bouwt voort op eerdere ervaringen met investeerders en kopers.

Wanneer je investeert in grond doe je bovendien een investering met verstand. Je mikt op winst op de lange termijn, terwijl je geen omkijken hebt naar je investering zelf. Als het goed is komt een geïnteresseerde partij vanzelf naar jóu toe om jouw grond te kopen. Je hoeft dus niet zelf je grond te verkopen. Ook dat is het prettige van werken met IGN vastgoed. De ervaring leert dat deze manier van investeren zeer ontspannen is.

Gezien de marktomstandigheden is instappen op dit moment een goede zet. Ook voor mensen die geen tot weinig ervaring hebben met investeren. Juist via IGN vastgoed, waar de ruime ervaring van je adviseur je helpt het beste uit je vermogen te halen.

Wat zeggen IGN vastgoed ervaringen?

IGN vastgoed belooft klanten te begeleiden op basis van drie principes: transparantie, zorgvuldigheid en duidelijkheid. De ervaring leert dat klanten dit een prettige aanpak vinden. Als je een flinke som geld investeert in een project of in grond, wil je natuurlijk wel dat je hierbij goed wordt begeleid. IGN vastgoed maakt die beloften waar. Het bedrijf koppelt een IGN vastgoed adviseur met ruime ervaring aan elke klant. Dat leidde al tot tientallen goede IGN vastgoed ervaringen van verschillende investeerders.

De IGN vastgoed ervaring in de praktijk

Je bent overtuigd van het nut van investeren in grond. Je wilt je geld op een heldere en betrouwbare manier aan het werk zetten. En je wilt bijdragen aan de toekomst van Nederland. Dan ben je bij IGN aan het juiste adres. Maar op welke IGN vastgoed ervaring kun je rekenen?

Als je contact opneemt met IGN vastgoed merk je al snel dat je een positieve ervaring te wachten staat. Een adviseur neemt jouw wensen en de mogelijkheden van investeren met je door. Hij doet enkele voorstellen voor de aankoop van grond. Daarnaast word je geïnformeerd over juridische zaken, zoals de risico’s van investeren. Ben je enthousiast over het voorstel? Dan kan de aankoop van het door jou gewenste stuk grond in gang worden gezet. Al binnen twee tot drie weken kun je eigenaar zijn van een kavel.

Maar hoe weet jouw adviseur nu of een stuk grond aantrekkelijk is? IGN vastgoed rekent op eigen kennis en ervaring, maar ook op openbare informatie. Denk aan bestemmingsplannen. Als jouw adviseur ziet dat een bepaalde regio in trek is, zal hij of zij dat met je bespreken. Het loont vaak om een kavel direct of in de buurt van een nieuwe woonwijk te kopen. Een gemeente of projectontwikkelaar zal waarschijnlijk op den duur ook hier willen bouwen. Die kennis, gecombineerd met jouw vermogen, leidt tot positieve IGN vastgoed ervaringen zoals alle klanten van het bedrijf die kennen.

Investeren zonder stress

Nadat je aankoop rond is, hoef je niets te doen. Dat is wat veel klanten zo fijn vinden aan de IGN vastgoed ervaring. Je bent weinig tijd kwijt aan je investering en hoeft er vervolgens niet meer naar om te kijken. Je wacht eenvoudigweg tot een geïnteresseerde partij zich meldt voor de koop van jouw grond. Hoe meer tijd hiertussen zit, hoe hoger je rendement doorgaans is. Met de IGN vastgoed ervaring van alle IGN vastgoed adviseurs profiteer je bovendien van alle aanwezige kennis. Jouw adviseur weet als geen ander welke stukken grond waarschijnlijk binnen afzienbare tijd in waarde zullen stijgen.

Unieke IGN vastgoed ervaringen: de grondscan

Naast de kennis en kunde van IGN vastgoed adviseurs is er nog een aspect dat voor positieve IGN vastgoed ervaringen zorgt: de grondscan. De grondscan laat zien of een kavel de investering waard is. De scan wordt onder meer gebaseerd op bestemmingsplannen en de IGN vastgoed ervaringen met grond in deze regio. Zo weet je als investeerder of je een goede koop doet. En ook als je juist grond wilt kopen, kan de grondscan je veel vertellen over de waarde van kavels.

Interesse in de grondscan? Of wil je de gehele IGN vastgoed ervaring zelf beleven? Neem dan contact op met IGN vastgoed.