De sleur in je relatie doorbreken doe je zo 

Als je eenmaal een aantal jaren bij elkaar bent, kan het zo zijn dat de sleur er een beetje in komt. De spanning is misschien ver te zoeken en jullie zitten iedere avond met zijn tweeën onderuitgezakt voor de tv. Ben je het zat en weet je zeker dat jullie samen verder willen? Dan kun je een aantal dingen ondernemen om ervoor te zorgen dat je de sleur doorbreekt. Op die manier blaas je de relatie weer nieuw leven in en kunnen jullie er weer goed tegenaan.  

Routine is funest 

Voor de een is routine een geruststellende houvast, en voor de ander kan het er juist voor zorgen dat de spanning ergens anders opzoeken ineens een mogelijkheid lijkt. In principe is het helemaal niet erg om een beetje routine in je leven te hebben, het zorgt voor houvast en dat je op tijd op je werkt bent. Maar, als je bij jezelf merkt dat je niet meer zo tevreden bent over je relatie, kan het goed zijn om eens iets verrassends te doen met of voor je partner. Ga bijvoorbeeld eens een avondje uit, pak een film in de bioscoop of ga samen naar het theater. Probeer zoveel mogelijk nieuwe dingen te ontdekken, hierdoor krijgt je relatie een fijne oppepper.  

Stap uit je comfortzone 

Het kan behoorlijk eng zijn om in de slaapkamer, tijdens de seks, uit je comfortzone te stappen. Toch kan dit erg goed zijn om te doen. Het maakt dat je meer verbinding met elkaar voelt doordat je je letterlijk en figuurlijk blootgeeft aan de ander. Praat met elkaar over wat wel en wat juist niet fijn is, bespreek spannende fantasieën met elkaar en probeer eens een andere ruimte dan de slaapkamer uit. Merk je dat je, als man zijnde, af en toe wat moeite hebt om je erectie vast te houden of heb je last van een erectiestoornis? Dan kan het goed zijn om een ondersteunend middel te kopen. Je kunt heel eenvoudig kamagra bestellen via het internet, en cialis bestellen doe je ook zo. In de meeste gevallen heb je hier geen recept voor nodig, wat het wel zo prettig maakt.  

Heb je vaker last van erectiestoornissen? Dan kan het verstandig zijn om een afspraak te maken bij de huisarts. Die kan met je meekijken en je eventueel doorsturen naar een deskundige of een seksuoloog. Samen kijk je dan waar het probleem is ontstaan, is het bijvoorbeeld medisch, en werk je toe naar een oplossing.